Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2007 23:45 - Какво е любов според децата?
Автор: iamallthatiam Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1671 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.12.2007 01:11


След поста ми за „Розата” се запитах какво е любов, и как бих я описал. Разрових се в нета и ето какво открих:     Любов е ...когато някой нарани някого...но даже и много наранен другия да не заплаче...защото знае, че това ще нарани този, който току що го е наранил! 
Матю – на 6 години   Любов е ...когато баба не може да си лакира ноктите...защото има артрит и дядо я лакира...въпреки, че и той има артрит! 
Ребека – на 8 години   Любов е ...когато едно момиче използва парфюм, а едно момче използва афтершейв ...двамата излизат заедно и миришат миризмите си един на друг! 
Карл – на 5 години   Любов е ...когато по-голямата ти сестра ти дава всичките си дрехи...казва, че има много други... а няма ...и после излиза, за да си купи нови! 
Лорен – на 4 години   Любов е когато ...една стара жена и един стар мъж ...са много добри приятели...въпреки, че се познават добре и са заедно от много дълго време! 
Томи – на 6 години   Любов е...Когато някой те обича ...начина, по който той изговаря твоето име... е много различен и специален! 
Били – на 4 години (красиво!!!!!!!)   Любов е ...когато излизаш навън и си предлагаш на някого чипса... без изобщо да чакаш и той да направи същото! 
Криси - на 6 години   Любов е...нещо, което се случва на Коледа...когато спираш да си разопаковаш подаръка, за да слушаш някого! 
Боби - на 5 години   Любов е ...когато си решил да се учиш да обичаш хората повече... и започваш с някой, който не харесваш! 
Ника - на 6 години   Любов е ...когато казваш на някого нещо, което много те излага и е много лошо...после се страхуваш, че този човек ще спре да те обича заради това... но този човек те изненадва с факта, че ... те обича дори повече от преди! 
Саманта – на 7 години (Забелязахте ли дълбочината)   Има два вида любов...Любовта между хората и Божията Любов... Божията Любов обединява двете! 
Джени – на 4 години   Любов е...когато мама вижда, че татко е небръснат, много потен и мръсен... но пак му казва...ти си по-красив от Робърт Редфорт. 
Крис – на 8 години   Любов е ...когато казваш на едно момче, че фанелката му е страхотна... въпреки, че той носи една и съща фанелка всеки ден. 
Ноел – на 7 години   Любов е...да казваш ОБИЧАМ ТЕ, само когато това е истина...а когато е истина...да можеш да го казваш по-често... хората, които се обичат не бива да спират да си казват ОБИЧАМ ТЕ! 
Джесика – на 8 години   Любов е...Да целуваш...Да прегръщаш ...и Да казваш НЕ! 
Пати – на 8 години   Любов е...когато кучето ти ближе лицето от радост, че те вижда... въпреки, че си го оставил само цял ден! 
Мери Ан – на 4 години   Любов е ...когато обичаш някого...очите ти да шарят нагоре, надолу и в кръг.. и малки звездички от тях да искрят! 
Керън – на 7 години   БОГ е могъл да изрече магическите думи...и да бъде освободен от оковите на своето разпятие... но той не го е направил...Това е ЛЮБОВ! 
Макс – на 5 години   (Най-мъдрата дефиниция за Любов, която някога съм чувал!)   Поздрави,
W.P.    


Тагове:   Какво,


Гласувай:
0



1. iamallthatiam - Има една италианска песен
02.12.2007 11:47
"Quanto i bambinni fanno oh" - в която се пее колко искрени са децата. Именно тя ме провокира да напиша този постинг. Щастлив съм че ви е харесал
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iamallthatiam
Категория: Лични дневници
Прочетен: 36593
Постинги: 19
Коментари: 17
Гласове: 103
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930